
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 5.6.2025. Luxusní pečené chlebové chipsy připravené z pšeničného chleba dochucené cibulkou a zakysanou smetanou. Zdravější alternativa klasických chipsů. Neobsahuje GMO ani…
Chuť: Zdravější alternativa chipsů ve formě pečených, tenkých a velmi křupavých chlebových plátků ve stylu italské bruschetty s příchutí pizzy. Neobsahuje GMO ani trans-tuky.
Složení: pšeničný chléb 80% (pšeničná mouka, sušené odstředěné mléko, rostlinný olej (řepkový), kukuřičná mouka, droždí, cukr, jedlá jodizovaná sůl), rostlinný olej (řepkový); směs koření 6% (sůl, sušené odstředěné mléko, maltodextrin, rajčatový prášek, cukr, sýr v prášku, cibule, oregano, rýžová mouka, petržel, antioxidant (kyselina citronová), aroma (škrob, extrakty koření)).
Obsahuje mléko a lepek. Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Země původu: Vyrobeno a baleno v Litvě.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: energetická hodnota 1740kJ/416kcal, tuky 16.2g (z toho nasycené mastné kyseliny 1.7g), sacharidy 55.9g (z toho cukry 9.8g), bílkoviny 9.5g, vláknina 3.8g, sůl 2.5g.
Skladujte v suchu. Baleno v ochranné atmosféře.
* * *
Rodinná pekárna Gudobele byla poprvé otevřena v Litvě a to už v roce 1994. Od prvního dne bylo cílem znovu vytvořit chuť, která je skutečná a přirozená, autentická z dětství, tak jako pekly maminky a babičky. Recepty, které se předávaly z generace na generaci si nyní můžete vychutnat i vy.
V roce 2011 byly poprvé vytvořeny chlebové chipsy Bon Chance. Díky okamžitému úspěchu se chipsy začaly vyvážet do celého světa.
Gudobele nyní patří mezi 5 největších pekáren v Litvě. Pekárna je rozdělena do dvou sektorů - v jednom se peče čerstvé pečivo k okamžité spotřebě a druhý má na starost chipsy Bon Chance.
Hodnotilo 0 uživatelů