Kuře po indicku

Kuře po indicku

Nevíte co k obědu či večeři? Zkuste tenhle snadný, zdravý a rychlý recept! Kuřecí kousky s orientálním kořením připravované na BIO kokosovým olejem Kulau vás rozhodně nezklamou.Kokosový olej dodá masu specifickou chuť, kterou si zamilujete. Nebojte, olej se nepřepaluje, bez bav na něm můžete smažit.

Přečtěte si o dalších výhodách kokosáku Kulau.

Do kuchyně doporučujeme velké výhodné balení 1l 100% BIO kokosového oleje Kulau

- objednat si ho můžete přímo tady.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

   RECEPT /30 minut (příprava a smažení)

MASOVÁ SMĚS

  • 400 - 500g kuřecích prsou
  • 3 lžíce kokosového oleje Kulau
  • kurkuma
  • Tandoori Masala
  • šalvěj
  • lžička kokosového cukru*
  • sůl

* TIP! Pro vylepšení nutriční hodnoty a dodání té správné orientální chuti používejte kokosový cukr! Dodáte jídlu špetku zinku, železa a inulínu (probiotická vláknina). 

 

POSTUP

Nejprve si nakrájené maso naložíme do koření, soli a cukru. Důkladně promícháme a necháme alespoň 10 minut odležet. Poté si na pánev dáme 3 lžíce kokosového oleje Kulau a maso osmažíme. Doporučujeme podávat jako přílohu jasmínovou rýži a dozdobit čestvvými bylinkami dle chuti - hodí se bazalka, nebo například čerstvý koriandr.

Dobrou chuť!

 

Odeslat článek známému   Vytisknout