Kokosové sušenky

Máte chuť na něco sladkého a zároveň zdravého, ale nechcete strávit pečením několik hodin? Vyzkoušejte kokosové sušenky s BIO kokosovým cukrem Kulau - je bohatý na zinek, železo, inzulín a je zdravější variantou klasického cukru. Pečení vám nezabere déle než 15 minut a výsledek opravdu stojí za to!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
RECEPT /15 minut (příprava a pečení)
TĚSTO
- 30g kokosové mouky
- 20g medu
- 20g kokosového cukru Kulau
- 30g změklého másla
- 15g ovesných vloček
- 15g sušeného strouhaného kokosu
POSTUP
Všechny ingredience smícháme dohromady a vznikne nám lepivé těsto. Připravíme si plech s pečícím papírem. Vezmeme si kousek těsta, vytvarujeme kuličku a prsty ji na plech rozplácneme na tenkou sušenku.
Pečeme v troubě na 170 stupňů 8 minut. Dávejte pozor, když začnou hnědnout okraje, tak sušenky vyjměte - rychle se mohou spálit. Sušenky necháme na plechu dojít - kdybychom je z plechu ihned sundali, rozpadly by se - necháme je tedy vychladnout a poté sejmeme.
Dobrou chuť!