Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Máte chuť na něco sladkého a zároveň zdravého, ale nechcete strávit pečením několik hodin? Vyzkoušejte kokosové sušenky s BIO kokosovým cukrem Kulau - je bohatý na zinek, železo, inzulín a je zdravější variantou klasického cukru. Pečení vám nezabere déle než 15 minut a výsledek opravdu stojí za to! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

   RECEPT /15 minut (příprava a pečení)

TĚSTO

  • 30g kokosové mouky
  • 20g medu
  • 20g kokosového cukru Kulau
  • 30g změklého másla
  • 15g ovesných vloček
  • 15g sušeného strouhaného kokosu

POSTUP

Všechny ingredience smícháme dohromady a vznikne nám lepivé těsto. Připravíme si plech s pečícím papírem. Vezmeme si kousek těsta, vytvarujeme kuličku a prsty ji na plech rozplácneme na tenkou sušenku. 

Pečeme v troubě na 170 stupňů 8 minut. Dávejte pozor, když začnou hnědnout okraje, tak sušenky vyjměte - rychle se mohou spálit. Sušenky necháme na plechu dojít - kdybychom je z plechu ihned sundali, rozpadly by se - necháme je tedy vychladnout a poté sejmeme. 

Dobrou chuť!

 

 

Odeslat článek známému   Vytisknout