Losos Teriyaki

Losos Teriyaki

Není čas ztrácet čas! Připravte si tradiční japonský pokrm Kuře Teriyaki z naší hotové Street Kitchen omáčky během pár minut! Passage Foods, která nabízí tři řady svých produktů (Passage to India, Passage to Asia, Street Kitchen) je vyhledávaná značka jedinečných asijských omáček/ready-to-eat pokrmů, které se připravují bez použití umělých přísad, barviv, látek zvyšujících chuť nebo konzervačních látek. Omáčka je bez lepku.

Každý z receptů je pečlivě zkoumán a vyvíjen specializovanými šéfkuchaři z dané části Asie (Thajsko, Indie, Japonsko, Vietnam). Rovněž je zajištěno, aby všechny ingredience pocházely z celého světa a byla tak zajištěna absolutní autentičnost.

Jednoduchý návod na přípravu naleznete na zadním obalu každé omáčky, pokud ale chcete trochu experimentovat, čtěte dál a připravte si naši verzi tohoto receptu!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

   RECEPT / 15 minut, 3 - 4 porce

INGREDIENCE

  • 1 balení Street Kitchen Kuře Teriyaki omáčky 255g
  • 3 - 4 ks filetů lososa
  • brambory nebo jasmínová rýže
  • koriandr nebo petržel, chilli papričky

POSTUP

Lososa smícháme se zázvorovo - česnekovou pastou a necháme odležet. Poté si rozehřejeme pánev a maso zprudka osmažíme z obou stran. Dále přidáme do pánve Teriyaki omáčku, dobře promícháme, snížíme teplotu a pod pokličkou necháme, dokud maso není hotové. Hotový pokrm posypeme sezamovými semínky a ihned podáváme s brambory nebo rýží. Na závěr ozdobíme koriandrem a chilli papričkami.

Dobrou chuť!

 

Odeslat článek známému   Vytisknout